Jachthaven De Noord AA
Welkom bij onze gezellige haven

Toegangsregels "Jachthaven De Noord Aa"


1. De Jachthaven is vanaf april 2022 weer open voor ligplaatshouders.

2. De Jachthaven is niet voor publiek toegankelijk en mag uitsluitend door eigenaren van gestalde schepen en ligplaatshouders worden betreden. 

3. Het kantoor is gesloten. Communicatie via E-Mail info@jachthaven-denoordaa.nl en info op website www.jachthaven-denoordaa.nl

4. De toiletgroep is open. Graag na gebruik netjes achterlaten. Mocht er iets zijn, meld dit dan via info@jachthaven-denoordaa.nl.

5. Samenkomsten van meerdere personen op de jachthaven zijn niet toegestaan.

6. Helaas moeten wij strenger toezien op het aanleveren van afval. Op de Havenplaats is een afvalcontainer aanwezig voor uitsluitend klein huis afval als u van het water komt. Dit afval graag sorteren naar plastic, glas en restafval.(Hoeft geen scheiding van afval) Verf / olie afval mag absoluut niet in de container dit dient u zelf af te voeren.
Wordt vastgesteld dat een ligplaatshouder zich niet aan de regels houdt dan wordt diens vuilafvoer extra in rekening gebracht.

7. Er wordt cameratoezicht uitgeoefend en eventueel door toezichthouders van de overheid opgevraagde gegevens worden aan hen verstrekt.

8.  Met ingang van 2022 is er geen winterstalling meer mogelijk op de haven. Het is nog wel mogelijk om een winterligplaats (buiten in het water) te huren.
Als u voor het winterseizoen 2022/2023 gebruik wilt maken van een winterligplaats (buiten) dan horen wij dat graag van u. U kunt dit nu alvast aan ons doorgeven.
Het tijdelijk stallen van uw boot gedurende de winterperiode op een trailer op de begane grond van de stalling, behoort wel tot de mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact op nemen met de havenmeester.

9. Wij zien graag dat de Jachthaven er netjes en opgeruimd bij ligt. Daarom gaan wij na 1 juni 2022 het haventerrein opruimen.
Wilt u er voor zorgen dat al uw eigen spullen voor 1 juni 2022 van het haventerrein zijn verwijderd?! Alle spullen die na 1 juni 2022 nog aanwezig zijn op het haventerrein, worden verwijderd.

 

Wij wensen U een fijn en heel gezellig vaarseizoen 2022 toe!

 

Met vriendelijke groeten,

Jachthaven De Noord Aa